понедельник, 11 апреля 2016 г.

Інтернет-сервіси для створення он-лайн завдань для учнів

LearningApps.org є додатком Web 2.0 для підтримки навчання та процесу викладання за допомогою інтерактивних модулів . Існуючі модулі можуть бути безпосередньо включені в зміст навчання , а також їх можна змінювати або створювати в оперативному режимі . Метою є також збори інтерактивних блоків і можливість зробити їх загальнодоступним . Такі блоки ( так звані додатки або вправи ) не включені з цієї причини ні в які програми або конкретні сценарії . Вони мають свою ціннність , а саме Інтерактивність. 

JigsawPlanet - онлайн сервіс для генерації пазлів з вихідних графічних зображень (фотографій). Для початку роботи необхідно зареєструватися. Потім користувач створює альбом (и) і завантажує тематичні зображення, з яких сервіс пропонує створити різні за складністю та формою пазлів ігри.
Створені роботи можна зберігати на сторінках сайтів у вигляді альбомів і як окремі роботи. Можна поділитися роботами в соціальних сервісах і за допомогою електронної пошти. Роботи можна створювати з загальним доступом (публічні) - для тих, хто має посилання, і приватні. Ви можете завантажити своє зображення, задати ступінь складності не тільки за кількістю елементів, але і по можливості повернути пазл.
Приклади завдань для учнів на LearningApps.org та JigsawPlanet

Сервіс Padlet http://ru.padlet.com – це інструмент зі створення віртуальних дошок для сумісної роботи. Це місце для збирання ідей для проектів та їх обговорення. На дошці можна розміщувати текст, графічні зображення, мультимедійні файли, посилання на сторінки Інтернет, замітки. Сервіс повністю безкоштовний, не обмежує користувача в кількості створюваних сторінок і підтримує кирилицю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий