воскресенье, 10 апреля 2016 г.

Використання веб-ресурсів для корекції навчальних досягнень учнів та для випереджуючого розвитку здібних учнів

Навчальний веб-ресурс Грамота.ру «Репетитор онлайн» складається з двох частин: «Інтерактивні диктанти» і «Підручник ГРАМОТИ». Цей інтерактивний курс допоможе з легкістю обійти підводні камені російського правопису. Автори «Репетитора» - практикуючі вчителі російської мови і учні старших класів московської школи № 1199 ( «Ліга Шкіл»).
"Репетитор онлайн" надасть неоціненну допомогу школярам і абітурієнтам при підготовці до випускних і вступних іспитів, може використовуватися на уроках російської мови як додатковий навчальний посібник, а також буде корисний всім, хто бажає перевірити і підвищити свій рівень грамотності.
Навчальний веб-ресурс Органическая химия web - Підручник пропонується учням старших класів середньої школи і коледжів для інформаційно - комунікаційної підтримки вивчення органічної хімії . Може бути корисний випускникам середніх навчальних закладів для систематизації і поглиблення знань при підготовці до ЄДІ з хімії , студентам , початківцям вивчення органічної хімії в вузі , а також викладачам.
Навчальні веб-ресурси можуть бути використані для корекції навчальних досягнень учнів та для випереджуючого розвитку здібних учнів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий